Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Citace z Blesku:

„Pokud se nepletu, tak na Petříně žádná vyznačená sjezdovka není, tudíž to není plocha určená k jízdě na lyžích,“ uvedl Hamáček v pondělí na tiskové konferenci. „Pokud někdo lyžuje nebo snowboarduje mimo vyznačené trati, tak mám pocit, že to není v souladu se zákonem.“

Chápu to správně, že lyže smím mít na nohách jen tam, kde je vyznačená sjezdovka? Tenhle zákon neznám.

https://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-praha-zpravy/669029/uz-ani-na-sanky-prazane-si-vyrazili-uzit-snih-na-petrin-vyhnali-je-straznici-neni-to-sjezdovka-rekl-hamacek.html

1 0
možnosti

Šíříte lživé informace, Hamáček v Praze nic nezakázal. Zasahovala městská policie a primátor včera oznámil, že se bude tímto zastaralým nařízením neprodleně zabývat.

1 0
možnosti
Foto

Ano, zákaz sáňkování v Praze je nesmysl. Ale zakázalo to svoji vyhláškou město Praha a tu třídu mateřské školy poslali domů městští strážníci. Takže viníkem není Hamáček ale spíš pražský primátor Hřib.

2 0
možnosti

Tak už i za sáňky na Petříně je odpovědný ministr?

5 0
možnosti

Ani gestapo nezakazovalo dětem sánkovat.

3 0
možnosti

No to je přirovnání! :-P

0 0
možnosti

Hmm. Co takhle si nejdříve něco zjistit, než se hned rozčilovat? Hamáček jen konstatoval, na dotaz novináře, že zimní sporty na Petříně jsou věcí Prahy potažmo její městské policie. Nějak netuším jak by měl zrovna on úkolovat MP v Praze. Zajímavé rovněž je, že u toho zásahu MP ausgerechnet náhodou bylo osm novinářů.

Ta vyhláška na kterou tak žehráte je z roku 2001, takže jen těžko za ní může Hamáček, potažmo vláda.

8 3
možnosti

Tak se měl Hamáček zasadit o její zrušení a ne podporovat šikanu dětí. A toho policistu poslat na psychologické vyšetření jestli to má v hlavě v pořádku nebo je to anální alpinista.

2 2
možnosti
Foto

Boj s covidem se mu nedaří, tak se alespoň vytáhne na malé děti, na to stačí.

5 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS